Subscribe στον ANT1: goo.gl/ZMEbdx
Δες ολόκληρα επεισόδια αποκλειστικά στο www.antenna.gr
👇👇👇👇👇😀😀😀
Like us on Facebook: goo.gl/ZOzQvD
Follow us on Twitter: goo.gl/bu5Quh
Follow us on Instagram: goo.gl/bhKQLz
Official Website: goo.gl/DKMSnn
Subscribe στον ANT1: goo.gl/ZMEbdx
Δες ολόκληρα επεισόδια αποκλειστικά στο www.antenna.gr
👇👇👇👇👇😀😀😀
Like us on Facebook: goo.gl/ZOzQvD
Follow us on Twitter: goo.gl/bu5Quh
Follow us on Instagram: goo.gl/bhKQLz
Official Website: goo.gl/DKMSnn
Απλα τελειοοοο
Ποσο Καταπληκτικη σειρα!!! Η συνεχεια της μπορει να ειναι και καλυτερη απο την πρωτη σεζον! Αλλα και το 1ο και το 2ο Καταπληκτικα. Και αυτο το επεισοδιο που εμφανιζεται η κορη του Φατσεα και μιλανε την ιδια διαλεκτο καταπληκτικη ιδεα, και φυσικα δεν θα εβρισκαν καλυτερη να το κανω απο την πραγματικη κορη του κ. Σκιαδαρεση, η οποια οντως ειναι ολοιδια με τον μπαμπα της! Μονο που σκεφτομαι οτι θα τελειωσει συντομα στενοχωριεμαι. Μακαρι να το πηγαιναν μερικα χρονια ακομα με την ιδια ποιοτητα!!!
Όσο για τη Βάλια και το Μάνο προτεραιότητα έχουν οι γονείς του γιατί έχουν δοκιμαστεί παρά πολύ .Η Βάλια ας ανοίξει τα μάτια της και να δει ότι ο έρωτας της ζωή της είναι ο Δημήτριος.Ο Μάνος να μάθει να φέρεται γατί ο τρόπος του στη αρετή είναι απεσιος και δεν της αξίζει αυτό.Τετοιοι άντρες σαν τον Μάνο είναι για φτύσιμο καλά του είπε ο Περίανδρος ότι δεν είναι αγάπη αυτό για τη Βάλια αλλά εμμονή
Γιατί ξανα ανεβασατε το τρέιλερ;
Μόλις το είδα στην τηλεόραση. Πολύ αστείο και οποιος δεν το είδε να το δει στο google οποσδήποτε!!!!!
Η καλύτερη σειρά
bpaβο best Χαρά !
Ποιο επεισόδιο είναι αυτό;
Ποδιόθεν κι οχι παιδιοθεν.... χαχαχα ποιανου κορη τότε?
@Chris Alpha κόρη του φατσέα
Εσύ ποιου λες; 😉😂
En to metaksi h korh tou Skiadaresh einai idia h Mpesu Malfa sta niata ths. Kai mia koukla ennoeitai. ❤️
Θα ανέβει ολόκληρο το επεισόδιο?
Εγώ θα επιθυμούσα να καταλήξουν μαζί Θόδωρος με την Σταυρούλα γιατί πρέπει και ο Θόδωρος να αποκατασταθεί κάποια στιγμή με την γυναίκα που επιθυμεί και να μην είναι για πάντα μόνος. Πρέπει να πάρει τα πάνω του και να την διεκδίκησει αληθινά για να μην επιστρέψει σε κάνε Φατσέα πάλι
Είμαι τόσο χαρούμενη Ανυπομονώ τόσο πολύ να δω αυτό το τελιο επεισόδιο
ναι και εγώωωω
Α τι ωραια ειπε η χαρα οχι οτι ισχυει αφου εχει λερομενη την φωλια της
Εννοειτε πως τους θελω 😙😚
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Εντωμεταξύ το επίθετο του Δημητρίου στην σειρά ξέρουμε ποιο είναι;; 🤪😅
Δε γίνεται να τελειώσει το καφέ της χαράς χωρίς να γυρίσει ο Τρελαντώνης. Ελπίζω να το έχουνε προβλέψει.
@thkalas θα είναι λογικά
@Chris Alpha θα είναι ακόμα τρελλός ή θα πάθει και αυτός καμιά μετάλλαξη?
@thkalas είδα φωτογραφίες από γυρίσματα
@Chris Alpha που το έμαθες?
Θα γυρίσει
Παιδιά εγώ γιατί υποψιάζομαι όταν έρθει η Πηνελόπη στο Κολοκοτρώνιτση κάτι θα γίνει και θα χωρίσει με την χαρά το φοβάμαι πολύ αυτό γιατί δεν θα το αντέξω πάλι στο τέλος να χωρίσουν περίμενα τόσα χρόνια να τα ξαναβρούν και τώρα φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει στο τέλος το φοβάμαι λογικά την Πηνελόπη την αφήνουν προς τα τελευταία επεισόδια για να καθορίσει την σχέση της Χαρας και του Περίανδρου που θα δοκιμαστεί συγουρα πάλι
Aν έρθει η Πηνελόπη Μαρκάτου θα έρθει αντίστοιχα και ο Αστέρης Νεγρεπόντης;
@Eleni Tsempeli 😭😭😭😭😱😱😱😱😱😱😱😱🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫😥😥😥😥😥😥☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️😰😰😰😰😰😰😰😰😒😒😒😒😒😒
Λες ν τ φτιάξει ο πψποτας μου Πηνελόπη για χάρη του Μάνου;
Ο τέταρτος κύκλος είχε κάτι πιο σκοτεινό...στα συν της γραφής του συγγραφικού διδύμου...(αναμενόμενο για όσους είδαν "εσωτερικό" Ρώμα στο θέατρο)...
ΧΑΡΑ-ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ!!!!❤️❤️❤️ αυτοι οι δυο ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ το καφε της χαρας οσα χρονια και αν περασουν!!!😉😉😉😉
ναι , έχεις απόλυτο δίκιο !
ΠΟΙΟΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ
Είναι και οι δύο πάρα πολύ καλή
Εντωμεταξύ ζούμε ξανά αυτές τις επικές στιγμές Χαράς και Περίανδρου ΟΤΚ ❤️
@Dimos Sks οκ ευχαριστώ πολύ Σύμφωνω απόλυτα
@Βασιλική Αλη (Ο)(τ) ι (Κ) αλυτερο
το ΟΤΚ τι σημαίνει
SPOILER ALERT Στα επόμενα επεισόδια μπαίνει ο Μπίλυ μαζί με τα δύο παιδιά του. Τον γιο του, Θοδωράκη (που τον υποδύεται ο Βοσκαρης) και την κόρη Αιβαζη - Κορινθίου.
Όντως θα μπει και ο Θοδωράκης;
Το άκουσα κι εγώ σε ένα πρωινάδικο.
Αααααα πεθαινωωω🥺💙💙 Μου θυμίζει το παλιό καλό καφέ κάποια κλιπακια ανάμεσα σε Περίανδρο και χαρααα🤧💙 Τους αγαπώ❤️❤️
Η Όλγα ήταν η σωστή επιλογή για αυτόν τον ρόλο λολ
Χάρης Ρώμας - Άννα Χατζησοφιά συνεχιστές του Μολιέρου.
@Ανδρέας Ζερμπίνος αυτό ακριβώς !
...φάνηκε από τους Μεν και οι Δεν...ωρίμασε στον Κακό Βεζύρη...εκτοξεύθηκε στο Κωνσταντίνου και Ελένης και μεταστοιχειώθηκε στο Καφέ της Χαράς...στο Λίφτινγκ χάθηκε το μέτρο ενώ στο Δεληγιάννειο είδαμε τις λεπτές αποχρώσεις...
εγω δεν ξερο τη θα γεινη με την Βαλια και τον Δημητριο
Άμα η Βαλια μείνει με τον Δημήτριο χαλατε όλη την σειρά από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν ολοφάνερο και από τον πρώτο κύκλο ότι ο Μάνος με την Βαλια θα ήταν μαζί, εσείς πάτε να το αλλάξετε
@Ευγένιος Καβούρης καταλαβα τι λογικη εχεις και εσυ!ο μανωλακης φερθηκε σαν κλασικος παρτακιας,που αδιαφορει για τα αισθηματα των αλλων!νοιαστηκε για την αρετη καθολου?σε ολη την σειρα,της φερεται απαισια!οποτε καλα του εκανε και αυτη!αν δεν την ηθελε ας την χωριζε πριν ερθει η βαλια!αλλα προφανως,ειχε βολευτει!μακρια απο αντρες σαν το μανωλακη,λεω για μενα!μακρια!
@Ειρήνη Ψαρολογάκη Ντιπ μυαλό. Αν ο Εμμανουήλ φέρθηκε σκατα στην Αρετή, αυτός τι να πει ο έρμος; Που όταν πήγε να της πει να χωρίσουν, του είπε ότι είναι έγκυος και καλά και συνομοτούσε με τον Πώποτα. Τι να κάνει; Να την παρατήσει;;; Αναγκαστικά έμενε μαζί της. Τώρα στο πέμπτο κύκλο πήγε να της το ξεκοψει και πάλι και εμφανίστηκε η Βαλια να πει το και το ότι έχει τάχα μου σχέση με τον κύριο Δημήτριο. Τι να σε κάνει ο άνθρωπος; Να διαλύσει τη σχέση του για το τίποτα;;
@Δημητρης Ζαχαροπουλος διαφωνω.ο μανος δεν φερθηκε σωστα στην αρετη απο την ωρα που ηρθε η βαλια.και εν τελει,τι περιμενε ο μανος?να τους δωσει η αρετη την ευχη της?αν σκεφτεστε ετσι ολοι οι αντρες καηκαμε.και εν πασει περιπτωσει για μενα προτυπο αντρα ειναι ο δημητριος που παρατησε ολα για αυτην!
@Ειρήνη Ψαρολογάκη ίσα ίσα η αρετή φέρθηκε χειρότερα που ήξερε ότι ο Μάνος δεν την θέλει και έκανε ολόκληρο σχέδιο με fake εγγυμοσηνη, τότε αν θυμάσαι ο Μάνος με την Βαλια είχαν κάνει έρωτα, αν δεν υπήρχε το σχέδιο της αρετής τώρα ο Μάνος θα ήταν με την Βαλια
προβλημα σου αν χαλαστεις!ο δημητριος αγαπαει την βαλια και ειναι αντρας που τα παρατησε ολα για αυτη!ο μανος ειναι κακος χαρακτηρας που φερθηκε ετσι στην αρετη!οποτε μονο βαλια δημητρης!
+1 Αν βλέπεις πόλλες φορές αυτό το επισόδειο - τρέιλερ
Έχω χάσει το μέτρημα 😆
Χαρά:Το πρωι με βρίζεις και το βράδυ έρχεσαι και μου παίζεις τι σκηνή του μπαλκονιού;!;!; 00:14
Πόπωτας:Τι κάνω εγώ εδώ; Χαρά:Είσαι ηλίθιος;!;!;
Η κοπέλα προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο πατέρας της, επειδή η μητέρα της δεν της το έχει πει. Μπορεί να μην γνωρίζει ούτε την μητέρα της. Ο πατέρας της είναι ο Βαγγέλης Φατσέας. Άλλωστε, φαίνεται από τα περίεργα Ελληνικά που μιλάει και συγκεκριμένα από την λέξη ποδιόθεν. Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η μητέρα της. Υποψιάζομαι πως η μητέρα της είναι η Δοξούλα ή η Ματούλα. Η Δοξούλα είχε πει στον Φατσέα πως το παιδί ήταν κορίτσι που είχε στην κοιλιά της και πριν κάνει την έκτρωση. Μπορεί να μην έκανε έκτρωση και να είπε ψέματα. Ο Φατσέας στα παλιά επεισόδια είχε ερωτική σχέση και με την Ματούλα, η οποία δεν έπαιξε στο 4ο και 5ο κύκλο επεισοδίων. Μπορεί να την είχε αφήσει έγκυο, χωρίς να το γνωρίζει κανένας άλλος στο χωριό. Για αυτούς τους λόγους υποψιάζομαι αυτές τις δυο γυναίκες. Με παραξενεύει λίγο το γεγονός ότι ο γιος του Φατσέα δεν μιλάει περίεργα τα Ελληνικά. Πήρε από την μάνα του προφανώς.
@Chris αυτό ακριβώς.
@Ευγένιος Καβούρης σωστό και αυτό. Είχε μεγαλώσει και με την μάνα του. Δεν μεγάλωσε με τον πατέρα του. Το θέμα όμως είναι πως ούτε με την κόρη του μεγάλωσε. Η κόρη του όμως μιλάει λίγο απαίσια Ελληνικά. Θα μου πεις, έπρεπε σεναριακά να βάζανε και κάποιον ή κάποια που θα ήταν παιδί του και να μιλάει περίεργα Ελληνικά. Όταν όμως σε μεγαλώνει ο Πόπωτας ή κάποιος σαν τον Πόπωτα, τότε δύσκολα μιλάς χάλια Ελληνικά.
Ο γιος του Φατσέα αφού εχει τον Περίανδρο να τον καθοδηγεί. Δε γινόταν να μιλάει απαίσια ελληνικά.
Περίανδρος - χαρά εν δράσει 🥰
Ρε παιδιά, μην γίνεστε ξενέρωτοι ορισμένοι εδώ στα σχόλια. Τα γράφω για εσάς που σχολιάζετε τους έρωτες. Την τηλεοπτική σειρά δεν την παρακολουθούμε για τους έρωτες του Περίανδρου και της Χαράς, ούτε για τα γκομενικά που έχουν μεταξύ τους: η Βάλια με τον Δημήτρη και ο Μάνος που γουστάρει την Βάλια. Δεν μας νοιάζουν τόσο αυτά. Αν σας νοιάζουν μόνο αυτά, μπείτε να δείτε καμιά τσόντα. Την σειρά την παρακολουθούμε για την κωμωδία που προκαλεί και τα δραματικά της γεγονότα, τα οποία προκαλούν αγωνία, όπως ο θάνατος που θα συμβεί. Κάποιος θα πεθάνει. Και όπως επίσης, η κόρη του Φατσέα και ο δεύτερος εμπρησμός της προηγούμενης καφετέριας. Αυτά είναι που έχουν τηλεθέαση.
00:12 Τι ωραίο λόγο έβγαλες; Θα ξεράθηκε όμως το λαιμουδάκι σου. Για τους εκλεκτούς που κατάλαβαν σε τι αναφέρομαι.
Τασία - Περίανδρε....δε βλέπω τελικά να σκίζεις τη γάτα .Εσένα βλέπω σα βρεγμένη γάτα . Εμ δεν είναι λίγοι που θυμούνται τα παλιά .
72. Ωστόσο βλέπω ότι είστε διαβασμένοι.
επεισόδιο 71 ή 72 από τα παλιά
Χαχα είμαι εκλεκτή 😂
Ή κόρη του Φατσέα κάνει είσοδο στην αγαπημένη μας σειρά, που όλοι λατρέψαμε και λατρεύουμε. Χαχαχαχαχα, έχει να πέσει το γέλιο. + 1 όποιος συμφωνεί.
Οκ!!!
@Χρήστος Τσεκουρας οκ σόρρυ
Για κανέναν λόγο δεν θυμώνω!! Πως σου πέρασε αυτό από το μυαλό σου? (ειρωνικά)
@Χρήστος Τσεκουρας για ποιον λόγο θυμονεις
Καλααααα!!!
Προβλεπω περιανδρος-χαρα, βαλια-δημητριο, διονυση-αρετη... Και μαλλον ο μανος μπουκαλα (δεδομενου και της φιλικης του συμμετοχης στον 5ο κυκλο)... Ασχημη εξελιξη.. Το ιδανικοτερο θα ηταν να ειναι και τα δυο ζευγαρια μαζι... Ο μανος με την βαλια απο μικρα αγαπιουνταν... Δηλαδη ελεος
@anagnostoukwn ακριβως το αντιθετο πιστευω,αλλα δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη.ο μανος δεν με πειθει οτι εχει αισθηματα πραγματικα για την βαλια,περα απο ερωτα ισως.αντιθετα ο δημητριος αγαπα αληθινα την βαλια και ουσιαστικα περα απο τον ερωτα.και κατι αλλο.αν ξαφνικα αρχιζε να αδιαφορει προκλητικα η αρετη για τον μανο και τα εφτιαχνε πχ με αλλον,νομιζεις οτι δεν θα πειραζοταν ο μανος? πολυ αμφιβαλλω!απλα την εχει δεδομενη και για αυτο της φερεται ετσι!τελος παντων αλλοι γραφουν το σεναριο και θα το πανε οπως κρινουν αυτοι,ειτε ετσι ειτε αλλιως.εμεις λεμε την γνωμη μας,ο καθενας για τον ηρωα που προτιμα!
@Ειρήνη Ψαρολογάκη δεν προκειται για προσωπικη αποψη, συμφωνω οτι γενικα πρεπει να ειμαστε ξεκαθαροι και σωστοι με τους ανθρωπους απλα οσο αναφορα την σειρα εγω προσωπικα θα προτιμουσα αυτο το ζευγαρι (κ αναγνωριζω φυσικα την προσπαθεια του δημητριου αλλα πιστευω οτι βαλια μανος ταιριαζουν περισσοτερο).
@anagnostoukwn δηλαδη επειδη βλεπεις καποιον μετα απο τοσα χρονια διαλυεις την σχεση σου!ωραια λογικη!και λυπαμαι αλλα σαν ειρηνη,προσωπικα προτιμω αντρες σαν το δημητριο,παρα σαν το μανο!αλλα οκ εχεις την δικη σου αποψη!
@Ειρήνη Ψαρολογάκη ντάξει δεν ειναι ετσι ακριβώς.. Ο Μάνος είχε πει οτι είχε προσπαθήσει να βρει την Βάλια και πιο παλια αλλα ηταν στην Αυστραλία.. Και επειτα όταν την ειδε ξαναφουντωσε το πάθος του.. Και ναι θα έπρεπε να το πει στην αρετή (όπως και σκόπευε δηλαδή) γιατί καμιά φορα συμβαίνει να παύεις να εισαι ερωτευμένος με κάποιον οπότε και πρέπει να το σταματήσεις.. Οι σεναριογράφοι βάζουν την βαλια με τον δημήτριο γιατί μάλλον δεν θέλουν 2/2 δηλαδή και γονείς και τα παιδιά τους ζευγάρια..
@anagnostoukwn μολις γυρισε η βαλια δηλαδη.και τόν αλλο τον πετας σαν λεμονοκουπα,σωστα?ωραια λογικη!αντρες σαν τον μανο πρεπει να μενουν μονοι τους,γιατι δεν φερονται σωστα!αντιθετα,υποδειγμα αντρα ο δημητριος,αγαπαει,διεκδικει και ειναι σωστος!και ναι,η αρετη του πεφτει πολλη του μανου!για μενα λοιπον μονο ο δημητριος αξιζει!
Η σειρά κάνει 11% αναμενόμενο όλοι οι χαρακτήρες είναι αγνώριστοι
Εγώ από το site του αντ1 το βλέπω.. Τηλεόραση βλέπω μόνο survivor. Τίποτα άλλο.
Η σειρά κάνει 11% γιατί την έβαλαν μεσοβδόμαδα (Τετάρτη) και την βλέπουν στο ίντερνετ οι περισσότεροι...άλλωστε ποιος βλέπει τηλεόραση σήμερα όλοι Netflix και συνδρομητικά βλέπουν...άσε τώρα τι λένε τα μηχανάκια της agb...πλέον μόνο η τηλεθέαση νοιάζει τα κανάλια όχι η ποιότητα όπως παλιά...γι αυτό και εμείς οι νέοι είμαστε στο ίντερνετ😉...τα ριαλιτι πχ κάνουν τηλεθέαση αλλά είναι ξεφτίλα...τι σημασία έχει όμως;;;...για τα κανάλια μόνο η τηλεθέαση και οι χορηγίες μετράνε πια🙄
Αντί να δείχνουν χρονιααααα τώρα τα μεσημέρια Κώνστα Ντίνου μ Ελένης γιατί δε βάζουν τουλάχιστο από την αρχή το καφέ να βλεπου με, δε μπορώ άλλο γκαρσονα, φτάνει ήμουν νια κ γέρασα, με αυτήν την αιωνόβια επανάληψη αυτής της σειράς έλεος πια ,βάλτε Κατ ι άλλο του ρωμα αλλά όχι άλλο Κωσταν κ Ελένης φτάνει
@Nikos Kyriazakos έβλεπα τα χαράματα το επεισόδιο 47 με το στρατό και έσκασα στα γέλια με το λοχαγό, το Δάγκα, τον Τϊμο και τη Βάνα με το σκυλί😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@Ευγένιος Καβούρης ισχύει έχουν πολλές ομοιότητές
@Nikos Kyriazakos κανονικά καθημερινά έπρεπε. Έχει πολύ περισσότερο γέλιο από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Αν και μοιάζει πολύ με το Κωνσταντίνου και Ελένης: Όπου Δαγκα βάλε τον Κατακουζηνό, όπου Νανά βάλε τη Βλαχάκη, όπου Βάνα βάλε την Πεγκυ και όπου Τιμο βάλε το Νικόλα αλλά και τη Βλαχάκη πάλι. Είναι μεταξύ αυτών των δύο ο χαρακτήρ του!
@Ευγένιος Καβούρηςμην ανησυχείς! το Μεν και Δεν το βάζει επανάληψη τα Σαββατοκύριακα
@FP !! Μια χαρά είναι το τραγούδι. Έχει και γέλιο με τον αστείο να το χορεύει
Καλέ η πραγματική κόρη του Γεράσιμου???? Καταπληκτικό
Ποιός μπορεί να περιμένει μέχρι την Τετάρτη help😭
Όπως περιμένεις και για τα run κάθε Τρίτη έτσι το ίδιο και για το καφέ 🤗
Το θέμα είναι ποια είναι η μάνα της...
@penny emotional heart αχχ ναι όντως !
@Βασιλική Τεκτονοπούλου στο χθεσινο επεισοδιο βεβαιωθηκα! ειδες που τα λεγα; XD
@Elenaki P λογικά ναι
@Βασιλική Τεκτονοπούλου θα είναι σαν τη δοξουλα που έλεγε ότι ο ποποτας την ήθελε
@Elenaki P ναι ισχυει , αλλα ο φατσεας δεν είχε κάνει κάτι με τη Ρόδη , γι αυτό έχω μπρεδευτει
Τελικά η Βάλια ποιο θα πάρει, γιατί ο Εμμανουήλ πάει τον πήρε η γιατρινα,ο Διονύσης άγνωστο,ο πάτερ Δημήτριος;;;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ή Βάλια και ο Μάνος θα τελειώσουν μαζί στο τέλος💕
Να η μπουλιτσα
δεν είναι η μπουλίτσα , είχαν πει πως η μπουλίτσα δεν θα πέξει στο καινούργιο καφέ
Είμαι φανατική του καφέ της χαράς αγαπώ Περίανδρο Χαρά κ Φατσέα τους θέλω μαζί θέλω πολλά επεισόδια ακόμη να δω ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!
@KILL BILL rap-lyrics aaa ok..xaxax eipa k gww :)
@Βασιλική Τεκτονοπούλου το καταλαβα χιουμορ εκανα 🤭😆💪💪💪💪
@KILL BILL rap-lyrics οχι μ αυτη την εννοια
Και τους 3 ? 😂
ναι και εγωωωω
Το παλιό καλό καφέ!❤️
Μάνος Βαλια, Διονύσης Αρετή και Περίανδρος με Χαρά .
@Vasiliki Theodosiou Με την Φιλιώ
Τον Δημήτριο βρε δεν τον σκέφτεσαι καθόλου;
Είναι η Μαρία Μιχαλοπούλου που παίζει στη φάρμα και λένε μέρος στο gnm
Είναι η κόρη του Σκιαδαρέση και της Μάλφα.
Άρα προφανώς θα εμφανιστεί κι η Ρόδη ως μάνα του κοριτσιού. Τα γυρίσματα απ' ό,τι ακούω έχουν τελειώσει. Κρίμα που δεν έβαλαν τη δασκάλα, έστω και με άλλη ηθοποιό. Κρίμα για τον ρόλο της "Αγλαΐας". Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε πώς ένας άνθρωπος που είχε κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική επανέρχεται στην κλειστή κοινωνία ενός συντηρητικού χωριού. Ο Ρώμας ως γιατρός που σπούδασε θα το προσέγγιζε σωστά. Έθιξαν το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης με Βάλια-Ιάσονα. Γιατί όχι κι αυτό της ένταξης στην κοινωνία ενός ατόμου με θέματα ψυχικής υγείας. Επίσης θα μπορούσαν να βρουν άλλους ηθοποιούς στον ρόλο της Γωγώς, της Μπουλίτσας, του Άρη και της Ματούλας, έστω για μερικά guests.
@Chris εσύ την ανέφερες τη Ρόδη. Εγώ σε είπα ότι αν ήτανε της Ροδης, θα ήτανε 16 ετών και όχι 14.
@Ευγένιος Καβούρης εσύ πιστεύεις ότι η Δοξούλα είναι η μητέρα της; Μπορεί και να είναι. Δεν διαφωνώ απόλυτα. Απλώς, είχα υποθέση και την Ματούλα. Μπορεί να κάνω λάθος. Η Ρόδη είναι τραγουδίστρια αλλά μου φαίνεται παράξενο να είναι κόρη της. Ο Φατσέας δεν γούσταρε ούτε να κάνει έρωτα με την Ρόδη, πόσο μάλλον να κάνουν παιδί. Πιο λογικό είναι να έχει κάνει παιδί με την Δοξούλα, παρά με την Ρόδη. Εσύ είπες όμως ότι και η Δοξούλα υπήρξε τραγουδίστρια, και αφού η Άτζυ είχε πει πως η μητέρα της είναι τραγουδίστρια, εσύ υποπτεύεσαι την Δοξούλα.
@Chris όχι αγορίνα. Όταν γνώρισε τη Ρόδη ήτανε 2004. Θα τη γ****ε και το παιδί θα γεννήθηκε 2005. Άρα 16 ετών.
@Chris η μήτηρ είναι η μητέρα στα αρχαία ρε
@Ευγένιος Καβούρης η μήτηρ της; Μιλάς και εσύ φατσέικα; Κατάλαβα ότι εννοείς την μητέρα της. Το 14χρονή γιατί το αναφέρεις; Α εννοείς ότι επειδή περάσανε 14 χρόνια από τότε που τελείωσε το καφέ της Χαράς, όπως, επίσης και στο πρώτο επεισόδιο έγραψαν 14 χρόνια μετά, γι' αυτό εννοείς πως αν ο Φατσέας είχε κάνει παιδί με την Ματούλα τότε, θα ήταν 14 χρονών η Άτζυ, ενώ εσύ διάβασες κάπου ότι θα είναι 17 χρονών. Ok. Πρόσεξε όμως κάτι. Αν ο Φατσέας είχε κάνει παιδί με την Ρόδη, τότε πάλι η Άτζυ θα ήταν 14 χρονών. Αφού, ο Φατσέας, αργά την γνώρισε την Ρόδη. Από τότε που την γνώρισε, 14 χρόνια περάσανε. Δεν πέρασαν 17 χρόνια. Οπότε, με αυτήν την λογική, ούτε της Ρόδης είναι το παιδί. Ο πατέρας της είναι ο φατσέας και αυτό το καταλαβαίνεις από τα περίεργα Ελληνικά που μιλάει, όπως η λέξη ποδιόθεν. Η μάνα της όμως δεν ξέρω ποια είναι.
Αν κατάλαβα καλά... Η φιλί της Βάλιας είναι η κόρη του Φατσεα? 😂
@Βασιλική Τεκτονοπούλου 😂
@Evangelia Chantzi ναι όντως !
@Βασιλική Τεκτονοπούλου το είπα 😂φένετε από τον τρόπο που μιλαη 😂
@Βασιλική Τεκτονοπούλου Αααααααααααααα κατάλαβα 😂😂😂😂
όχι , απλά την φιλοξενεί γιατί δεν έχει που να μείνει
Στο 00:01 έτσι ακριβώς είχαν τρομάξει ο Κωνσταντίνος και η Ελένη όταν είχαν κοιμηθεί κατά λάθος μαζί στο ίδιο κρεβάτι στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Στο πρώτο επεισόδιο ήταν, προς το τέλος
@Manos Nomikos Όχι. Στο πρώτο επεισόδιο είχε συμβεί ( ο τίτλος του πρώτου επεισόδιού ήταν " Η Συγκατοίκηση"). Στο τέλος του επεισοδίου ήταν. Στο youtube αν το ψάξεις το έχει αυτό το επεισόδιο
Στο ξενοδοχείο που είχαν πάει ό Κωνσταντίνος με τήν Ελένη λεs στο *3λατο ρεζορ*
Ναιιι και εγω αυτό είπα μόλις το είδα.. 😅
Πρεπει να ξανασυνεχιστει καποια στιγμη στο μελλον να μη μπει οριστικο τελος τον Ιουνιο
@Helen Z. Θα ήταν πολύ καλύτερο αν δεν υπήρχε αυτή η βιασύνη. Γιατί την νιώθει ο τηλεθεατή και είναι κάπως άσχημο.
@George Pitsounis ίσως τους είχαν πει από πριν να κάνουν μόνο δύο κύκλους. Δεν ξέρω, τι να πω. Όσον αφορά στα σχέδια του Ρώμα, ίσως είναι κάτι που θέλει πολύ και το έχει σχεδιάσει αρκετό καιρό. Ένας καλλιτέχνης δεν στέκεται απαραίτητα σε αυτό που πουλάει, αλλά συνεχίζει να χρησιμοποιηθεί την δημιουργικότητά του γιατί η έκφραση αυτή τον γεμίζει σαν άνθρωπο.
@Georgia S συμφωνώ και εγώ έτσι νιώθω ότι κυλάει πολύ γρήγορα και βιαστικά
@Georgia S Οντως το βιαζονται πολυ και δε μπορουμε να καταλαβουμε το λογο της βιασυνης αφου υπαρχει τηλεθεαση και στηριξη! Και γιατι θελει ο Ρωμας να κανει καινουρια σειρα ενω το καφε ειναι δοκιμασμενη επιτυχια??
Νιώθω σα να το βιάστηκαν βασικά. Δεν αφήνουν να κυλήσει ομαλά και σε κάθε επεισόδιο είναι σα να βλέπω 2 επεισόδια. Βλέπεις μία συναισθηματική σκηνή και την αλλάζουν ξαφνικά για μία πιο χαρούμενη, χωρίς να έχουν αφήσει την προηγούμενη να εξελιχθεί πιο ομαλά. Θεωρώ ότι άνετα έκανε τρίτο κύκλο.
ο Περιανδρος εχει γινει πολυ κυκλοθυμηκος μια ζεστη μια κρυο χαχαχα
I kainourgia ine i kori tou Fatsea? Epidi ipe afti pos psaxni ton patera tis kai i Stravroula ton ipe tha zisi ligotera xronia😅
Αποτυχημένο μονοψήφιο ξαναζεσταμενο φαγητό
Το μονοψήφιο που λες μάλιστα είναι μεγάλο ψεμα
αφού δε σε αρέσει, τι μπαίνεις και το κοιτάς τότε;;
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου . Το Καφέ της Χαράς πέρναγε και περνάει πολλά μηνύματα , πραγματεύεται πολλά τρέχοντα θέματα και συνδιάζει κωμικό -ρομαντικό και δραματικό στοιχείο!!
Ο τελευταίος κύκλος είναι καταπληκτικός. Μετά τις άγριες μέλισσες (που βέβαια είναι άλλο στυλ).ότι καλύτερο έχει να δείξει η ιδιωτική τηλεόραση
Σαν ένας θεατής πολλών σήριαλ, το καφε είναι καταπληκτικό! Όσο για την τηλεθέαση, αρκετοί το βλέπουν από το site!
Πολύ απογοητευτικό παιδιά...
Ποιο;
Χαρά: αα τι ωραία
Κλαίω 😂😂😂
Τι ωραία χημεία που έχουν και στις σκηνές που μαλώνουν, αλλά και στις σκηνές που φιλιουνται. Απλά μην μου τη πληγώσεις πάλι γιατί είναι βέβαιο πια ότι μακριά ο ένας από τον άλλον δεν μπορεί .!! ❤️🙌
Πράγματι,έχουν πολύ ωραία χημεία( για αυτό είναι και αγαπημένο μας ζευγάρι), αλλά και γενικά όλοι οι ηθοποιοί ταιριάζουν. Είναι ένα πολύ ωραίο καστ
Α ρε Μούργο Φατσέα κλώνο το έκανες το παιδι
@Ειρήνη Παπανελοπούλου το ξέρω για αυτό το λέω ...πλάκα ήτανε 🤣
Η πραγματική του κόρη είναι
Φέρτε σκηνή χαρα-περιανδρου με το "μην αργείς" του Χατζηγιάννη να το βλεπω μέχρι και στην κηδεία μου 🤣🤣🤣
Συμφωνώ 😂
καλό θα ήταν μιας και κουβαλήθηκε αυτή η φατσεόφατσα η Άντζυ στο χασκόσπιτο, να έφευγε ο Πώποτας με τη Χαρά για κανά ταξιδάκι να ζήσουν τον έρωτά τους με την ησυχία τους χωρίς μαλώματα, να ηρεμήσουμε και μεις.
@penny emotional heart έμαθα φατσέϊκα τόσα χρόνια θεατής της σειράς.
χασκοσπιτο; φατσεοφατσα; αχααχαχαχαχαχαχα μου αρεσε αυτο
Πες τα !!
Αυτη η κοπελα ειναι στα αληθεια η κορη της Μπεσυ Μαλφα και του Γερασιμου Σκιαδαρεση. Και απο οτι μαλλον καταλαβαινουμε πρεπει ο φατσεας να εχει εξωγαμο.
Εντωμεταξυ η καινούργια είναι όντως του Σκιαδαρέση (Φατσέα) η κόρη
@Ελισάβετ Α. Πιο πολύ στον αστείο μοιάζει αλλά μοιάζει και στη μητέρα της
Ναι αλλά είναι ίδια η μάνα της
Τέλειο!!!
@Sofi marmaridou και μοιάζει πολύ με την μαμά της την Μπέσυ Μάλφα 🙂
λαικ οποιος παρατηρησε οτι η κορη του ειναι ιδια η μπεσυ μαλφα και μοιαζει και πολυ με τη μαρια μιχαλοπουλου
Ο φετινος κυκλος ειναι καλυτερος απο περισυ. Θα εκτιμηθεί στην επαναληψη. Απλά μετα την αλλαγη της ωρα εχουμε μπερδευτει ολοι.
@leonidas kol ας βάλουνε και μάσκες τότε.
@thkalas εννοειται τι πιο λογικό σε μια παγκόσμια πανδημία και λοκνταουν. Να περπατάνε ανέμελοι στον πύργο του Άιφελ
@raniaP1989 εξαιρετικό αλλά θέλω πιο πολλές σκηνές Πώποτα- Χάσκας. Θα ήθελα να του δω να φεύγουνε για κανά ταξίδι στο εξωτερικό μερικές μέρες, και να τους δείχνει να περπατάνε στους δρόμους αγκαλιά και να βλέπουνε τα αξιοθέατα με την ανάλογη μουσική στο background.
@thkalas τροπος του λέγει καλε. Εσυ δεν μπερδευτηκες, κοσμος πάντως μπερδευτηκε. Ας μεινουμε στο οτι ηταν εξαιρετικο το χθεσιμο επεισόδιο.
εγώ δε μπερδεύτηκα, άρα όχι όλοι όπως είπες.
Ποια είναι αυτή η καινούργια?
Ποια έπαιζε στο θα βρεις τον δάσκαλο σου?
Η ΚΑΡΑΠΟΝΤΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ!!ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΒΡΗΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΆΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ!! Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΛΟ ΟΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕΝΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΆΡΩΣΗ 3/4 ΤΗΣ ΩΡΑΣ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΑΨΗ ΤΟΥ ΝΕΥΡΙΚΌΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!
Πώποτας: τι κάνω εδώ Χαρά: εισια ηλίθιος 😂😂😂
Ελπίζω χαρά Περίανδρος να είναι μαζί γιατί τους αξίζει ταλαιπωρήθηκαν πολύ και δύο
@Jk_ArmyBlink κι εγώ
Πέθανα σε αυτό το σημείο 😍
😂🥰
😂😂😂😂
Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1-
αυτό ακριβώςςς
Το ύφος του Πόποτα στο τέλος οτκ
Ναι χαχαχαχα
Ανυπομονώ!!
Λιωνω με Βαλια- Δημητριο!!! ❤
και εγω το ιδιο!προτυπο αντρα ο δημητριος!αγαπαει και διεκδικει!τι αλλο να ζητησει μια γυναικα?παρατησε την εκκλησια για χαρη της!και ωραιος αντρας μεταξυ μας!😍😍😍
Και νόμιζα ότι είμαι η μόνη 😍😍
Αγαπώ τις συναισθηματικές εξάρσεις του Περίανδρου και τις αντιδράσεις της Χαράς! ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΜΑΖΙ!
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑΑ😂🙈🙈😍😍
Αρχίζουν τα μέλια 🥰
Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ κ. Ρώμα για τα επεισοδια! Το καφέ είναι πάντα στην καρδιά μας. Δεν έχω να πω τίποτα για το επεισόδιο, μόνο ότι το περιμένω με ανυπομονησία! Όσο για τα νούμερα τηλεθεασης που λένε κάποια άτομα, πιστεύω πως φταίει καθαρά η αλλαγή της ημέρας. Την Παρασκευή ήταν πολύ καλύτερα. Παρ'ολα αυτα δεν νομίζω πως τα νούμερα αντιπροσωπεύουν την ποιότητα ενός προγράμματος, ειδικά στην εποχή μας με τα ριαλιτι. Για μένα το καφέ ήταν είναι και θα είναι μια από τις πιο ποιοτικές σειρές στην τηλεόραση, μην σου πω ότι πλέον είναι καλύτερο και από τις Άγριες μέλισσες (έχω απογοητευτεί κυρίως από το σενάριο των μελισσών. Οι ηθοποιοί και η σκηνοθεσία είναι υπέροχα φυσικά). Λυπάμαι πολύ που θα τελειώσει το καλοκαίρι, αλλά όπως έγραψε και ο κ. Ρώμας, μετά από κάθε τέλος υπάρχει μια νέα αρχή! Σας ευχαριστούμε και πάλι είστε όλοι υπέροχοι!❤️❤️❤️
@michalis mavromichalis τι κουλο ονομα κι αυτο ακου κει αγριες μελισσες
@michalis mavromichalis Ναι το άκουσα. Στην αρχή ήθελα, γιατί είχε γίνει από τις αγαπημένες μου σειρές. Όμως πλέον έχω απογοητευτεί πλήρως από τις εξελίξεις και θα ήθελα να τελειώσει φέτος, ώστε να δούμε επιτέλους τις αποκαλύψεις και την λύτρωση των ηρώων.
Αφου οι μελισσες θα πανε και γ ' σεζον
Το πρωί βριζόμαστε, το βράδυ οριζοντιωνόμαστε.😏 Nicee👌🏼
Σωστηηη 😏😂
χαχαχ σωστόο
Το Καφέ που όλοι αγαπήσαμε!!!
Αυτό είναιιιιι👏👏👏
Γαμωτο ρε φίλε ρε Πώποτα γυρνά το σενάριο με Χαρά και Περίανδρο και Μάνο και Βάλια
@Sophie sof ή αντί για Μάλια, Βάνος😅
@Sophie sof ευχαριστώ πολύ αν κι εγώ ήμουν στο Δημήτριος-βάλια φαν κλαμπ :( ... Δεν πειραζει πάλι θα το δω.
@maria servetopoulou δεν γίνετε να πω κάτι το μόνο που μπορω είναι ότι το τέλος θα μας αρέσει φουλ πολύ σε εμάς τους φανς Μάλια τα συμπεράσματα δικά σας😉
@Sophie sof πειτε και σε μας παιδιά μην μας κρατάτε σε αγωνία μέχρι τον ιούνιο
@TheBlondieMaryShow κοίτα εγώ από τη μεριά μου βλέπω ότι κούρασε ο έρως του Περιάνδρου με τη Χαρά. Πιο ιδανικό θα ήτανε να έφτιαχναν σχέση ο Μάνος με τη Βαλια, δλδ να τσακωνόντουσαν περισσότερο όπως τσακώνονται ο Περιανδρος με τη Χαρά. Από την άλλη όμως ο Περιανδρος συγκριτικά με το Μάνο είναι πολύ πιο σίγουρος για τα συναισθήματα του για τη Χαρά από ότι ο Μάνος για τη Βαλια. Η Χαρά θέλει και ατή από τη μεριά της τον Περίανδρο αλλά δεν μπορεί να αντέξει τις ιδιοτροπίες του. Η Βάλια κατά βάθος θέλει το Μάνο και τώρα παριστάνει την ερωτευμένη με τον καημένο το Δημήτριο, όπου παίζει με τα συναισθήματα του. Ο Δημήτριος για χάρη της αρνήθηκε την εκκλησία, πέταξε τα ράσα, την συμπόνεσε, της έδωσε χρόνο, είναι σίγουρος για τα αισθήματα του. Το σενάριο θα έπρεπε να εξελιχτεί ως Δημήτριος VS Μάνος για τη Βαλια. Το οποίο θα θύμιζε από το παλιό καφέ της Χαράς Πηνελόπη VS Χαρά για τον Περίανδρο.
Ε αμάν ....εκεί που νομίζεις ότι η σχέση του Περίανδρου- Χαράς θα αρχίσει να έχει μια ομαλή ροή, μετά από όλα αυτές τις εξομολογήσεις, γίνονται πάλι τα ίδια; 😏😤😠. Αν είναι να γίνουν τα ίδια, τότε γιατί τις έκαναν ;
@zinedinakos τι σημαινει κοινωνιοπαθης;
Η σχέση τους περιείχε πάντα πολλούς τσακωμούς γιατί σαν άνθρωποι διαφέρουν σε πολλά πράγματα μεταξύ τους. Είναι αδύνατον να είναι μαζί χωρίς να τσακώνονται μ
Βασικά αν το δεις εκτός σεναρίου (γιατί έτσι πουλάει) και το πας στην ψυχολογία ο Περίανδρος μοιάζει για κοινωνιοπαθες άτομο οπότε είναι λογικό να έχει αυτές τις εναλλαγές στα συναισθήματα του
@Agapi264 ε ναι, άλλο παλιά. ήταν η πρώτη φορά που τα είχαν φτιάξει πρωτογνωρίζονταν....η σχέση τους δοκιμαζόταν. Τώρα όμως; Πέρασαν τόσες καταστάσεις μαζί. Συν και οι τόσο δυνατές εξομολογήσεις και πάλι γίνονται τα ίδια; ( Εκτός και αν αυτός δείχνει την χαρά του με αυτόν τον τρόπο. Τι να πω;)
Αυτό μας προβληματίζε και μας εκνεύριζε και από παλιά
Βάλια αν δεν θέλεις τον Δημήτριο άστονε για εμάς βρε κοπέλα μου
Θελουμε ένα επεισόδιο μόνο με Χαρά και Περίανδρο ή τέλος πάντων ένα επεισόδιο με πολλές σκηνές Χαράς και Περίανδρου! Να την χορτάσουμε την αγάπη τους, είναι τόσο φανταστικοί μαζί! Αν και κάτι που έγραψε ο κύριος Ρώμας στο ινσταγκραμ του κάτω από το ποστ με το τελευταίο γύρισμα της σειράς με θορύβησε, ότι κάθε τέλος είναι και κια νέα αρχή, ακόμη και ο θάνατος...ελπίζω να μην εννοεί ότι στο τέλος της σειράς κάποιος από τους δυο θα πεθάνει και δεν θα είναι ούτε αυτή τη φορά μαζί....
@Ευγένιος Καβούρης Και το χειρότερο είναι ότι αυτό θα γίνει στο μπατσελορ της Βαλιας, που την επόμενη μέρα παντρεύεται τον Δημήτριο. Έλεος αυτό η κοπέλα πραγματικά.
@Smaro Dm θα πεθάνει η Πηνελόπη και το μόνο θετικό είναι ότι η Βαλια για να παρηγορήσει το Μάνο, θα κάνουν έρωτα... Τον καημένο το Δημήτριο λυπάμαι που δεν του αξίζει τέτοια αντιμετώπιση.
@despoina gitsi μακάρι! Ελπίζω να είναι κάποιος τέτοιος..ανώδυνος θάνατος και να μην έχουμε μεγάλα δράματα! Μακάρι όντως να καταλήξουν μαζί ο Περίανδρος και η Χαρά, απωθημένο μας έμεινε από την προηγούμενη φορά.. ☺️☺️
@despoina gitsi Εγώ δεν πιστεύω ότι θα πεθάνει η Τασία να σου πω την αλήθεια, αλλά μπορεί. Σύμφωνα με αυτά που είπαν οι σεναριογράφοι, δεν κολλάει να πεθάνει η Τασία, αφού είπαν ότι ο θάνατος θα λειτουργήσει θετικά. Άρα, δεν μπορεί να είναι η Τασία, που έχει βοηθήσει τόσο πολύ. Τέλος πάντων, μπορεί και να είναι. Θα μάθουμε σύντομα!
Το πιο πιθανο ειναι οτι στο τελος θα πεθανει η τασια η οποια εχει παιξει σημαντικο ρόλο, ο θανατος της θα ειναι συγκίνητικος αφού ολοι την αγαπανε και επιπλεον ειναι και σχετικα μεγαλη ηλικιακα οποτε θα ειναι και κατι το φυσικο. Επισης εγω πιστευω οτι θα παιξει καταλυτικο ρόλο στο να τα βρουν αυτοι οι δυο και επειτα θα φυγει με αποτελεσμα να ζησουν και οι δυο τους μαζί στο τελος.
Τωρα ξεκινανε τα καλυτερα💯♥️🔥+1 οποιος συμφωνει!!!
Συμφωνώ♥️♥️♥️
Σύμφωνο!
Συμφωνώ απόλυτα 😘❤️❤️🌹
Ντάξει ωραία η κοντρίτσα και οι ψευτοτσακωμοί αλλά να αλλάξει τακτική ο Περίανδρος γιατί θα την τρελάνει την Χαρά και θα κλαίμε πάλι στο τέλος 🙏🏽
@Μαρία Νικολάου Ντάξει αλλά πλέον έχουν και μια ηλικία δε γίνεται να κάνουν σαν μωρα παιδιά.. Άλλωστε αν συνεχιστεί αυτό δε νομίζω να τα φτιάξουν κάτι που δε θα θελα προσωπικά να ξαναγίνει 🤷🏻♀️
Μα αυτό είναι το νόημα της σειράς οι κόντρες τους
πρέπει να τη πάρει να πάνε κανά ταξίδι να μείνουνε οι δυό τους μερικές μέρες, και να σταματήσει αυτήν την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά 60 χρονών άνθρωπος.
Δεν θα τρελάνει μόνο την Χαρά, αλλά και εμάς μαζί. Έλεος. Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Τι άλλο θέλει πια;( Νομίζω το έχουν παρακάνει με τον χαρακτήρα του)
Συμφωνώ!
Χθες έκανε μόνο 10%. Δεν έπρεπε να πάει 5ο κύκλο. Ο 4ος ήταν μια χαρά
Βασικά ο 5ος κύκλος είναι μακράν καλύτερος από 3ο.και 4ο και επίσης δεν έχω δει κανένα στην τηλεόραση, μόνο στο site
@Agapi264 εγώ πάντως δεν έχω δει επεισόδιο του καφέ στην τηλεόραση, μόνο στο site του αντ1 παρακολουθώ. Υπάρχουμε κι εμείς που βλέπουμε και καφέ, και survivor. Δεν βλέπω τίποτα άλλο στην τηλεόραση. Νομίζω πολλοί νέοι βλέπουν το καφέ από το διαδίκτυο.
Θεωρώ ότι φταίει πρωτον η αλλαγή μέρας και δευτερον ότι ο 4ος κύκλος δεν ήταν καλός, ήταν βαρετος με σενάριο το οποίο είχε βηματισμό χελώνας. Περίμεναν να τελειώσει η κυρία Λουιζιδου προφανως όμως είναι κρίμα γιατί από το τελευταίο του 4ου και μετά η σειρά ξανάγινε παλιο καλο καφέ με υπέροχα σκηνοθετικα και σενάριακα ευρήματα και φυσικά τη μουσική του Χατζηγιαννη. ( αυτό το εμπριμέ φουστανι ακόμη το ψάχνω). Αδικήθηκε ο 5ος κύκλος λόγω μέρας και όχι καλου lead in.
Πολλα ατομα οπως και γω τα βλεπουμε στο internet αφου το δειξει η τηλεοραση
Δεν κάνει νούμερα γιατί το σενάριο δεν είναι ενδιαφέρον.Είναι παρατραβηγμένο και βαρετό.Εγλω έχω χάσει το ενδιαφέρον μου
Παλιός Ρώμας ρεεε
Idomen.....
ΤΕΛΕΙΟ
Ανυπομωνώ !!!
Φαίνεται καταπληκτικό επεισόδιο!